sigemblung

Life as a teenager & toddler's mom

Almost a year

leave a comment »

Wow almost a year gw ga nulis blog.

News: udah ganti kerja 2x hehehe. How it affected me? Hmmm naik gaji cuma dikit banget, tambah dewasa? Maybe. Yg jelas gw tau ada ternyata some ppl yang bener2 back stabber dan sirikan. Kirain semua orang is a team player dan hepi dengan kebahagiaan orang lain. Well, welcome to the real world!🙂

Eniwei..
What else changed?

Well, my dad passed away on feb 6th. That broke my heart into pieces. See, i’m starting to cry deh. My pray for you dad.

Apalagi?
Oh my hubby pindah kerja, finally. Sama2 di MNC jadi bisa lebih nyambung ngobrolnya. And i think he’s doing really great there. Bagus deh biar gw cepet2 mewujudkn mimpi gw.

Ara? Ganti bf, udah hepi sama sekolahnya

Farrell? Makin pinter, dan gendut skrg. Bicaranya masih ga jelas kadang. Dan dia started speak in english hanya gara2 temennya srg speak english.

Ok deh sekian dan terimakasih🙂

Written by desinamangkuprawira

May 26, 2013 at 7:43 pm

Posted in Farrell

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: